neděle 14. ledna 2018

Nová lekce angličtiny pro čtvrťáky

Moji milí čtvrťáci,
máme před sebou další lekci v angličtině a budeme si povídat o hmyzu a o zvířatech. Navážeme tak na učivo přírodovědy - a bude se nám to hodit!

Určitě se vám tahle lekce bude líbit. Přečteme si o leguánech, budeme hledat chameleona, pustíme si plno nahrávek, komiks, budeme číst i psát, mluvit, hledat zvířata, ... bude toho plno.

Protože se minule osvědčil přehled toho, co všechno máte umět, vytvořila jsem podobný list i na tuto lekci. Dostanete ho ve škole vytištěný, přesto vám ho dávám i sem, abyste ho měli k dispozici...

Je potřeba, abyste se podívali na slovíčka, naučili se je - můžete si je přidat do aplikací na tabletu, telefonu, nebo si je zapsat do slovníčku, na kartičky - je to na vás. Ale je důležité se je naučit - bez toho to bohužel nepůjde :)

Obrázkový slovník s výslovností najdete kliknutím na tento odkaz. Na komiks se můžete podívat tady. On-line hry k této lekci najdete zde.
A pěkný plakát s více druhy hmyzu najdete tady - můžete si ho vytisknout nebo opsat nová slovíčka a nakreslit obrázky vlastní :)

Žádné komentáře:

Okomentovat